• TACK TILL ALLA ER BESÖKARE & ARANGÖRER!

    Vi ses snart igen!

Beskrivning

Börjar :02/18/2018 13:00

Beskrivning

Med anledning av att Drömljus sammanfaller med finalveckan av NORDISK SALONG - vårt samarrangemang med Dunkers kulturhus - bjuder vi in till Finissage söndagen den 18/2 kl 13.00-17.00 där vi bla kommer att dela ut 2 stipendier samt ett pris kallat "Publikens favorit". Många av konstnärerna kommer att vara på plats.
Under Drömljusveckan öppnar vi även vår lokal KONSTEN lördagen den 10/2 kl 15.00-17.00 med en utställning "Ur våra gömmor" innan man beger sig vidare ut på stan för att uppleva Drömljus.

 Vi är en konstförening med ca 700 medlemmar. Vi arrangerar såväl utställningar i vår lokal KONSTEN, som NORDISK SALONG vart 3dje år i samarbete med Dunkers kulturhus. NORDISK SALONG är en jurybedömd utställning med ca 1400 sökande från hela Norden. Vi arrangerar även föredrag, minikurser, visar konstfilmer, anordnar kortare och längre konst- och kulturresor samt har årliga samarrangemang över sundet. 2018 firar vi 80års jubileum och det kommer vi att uppmärksamma med evenemang under året. Vår förhoppning är att KONSTEN skall upplevas som en kulturlokal med olika kulturevenemang och att vi med våra engagemang ökar intresset för den samtida konsten i vår närmiljö men även i övriga Norden.

 

Läs mer på: http://helsingborgskonstforening.se 

Plats

Större Mindre
WORKSHOPS
Drömljus Workshops

Var med i Drömljus-Paraden

SEMINARIUM
Drömljus seminarium

Drömljus behind the scenes