21 Feb
kl.18:00

Öresundskraft - Vi förverkligar drömmar genom ljus

För att kunna studera behövs ljus. På en skola för flickor i Uganda har Öresundskraft installerat en solcellsanläggning där barnen kan ladda lampor som vi förser dem med.
21 Feb
kl.18:00

RED BALL

Red Ball
Red Ball är en installation som kommer förflytta sig genom staden och dyka upp på olika platser. Hur många platser kan en boll dyka upp på under 10 dagar egentligen? Vi vet svaret!
22 Feb
kl.01:00

Scandlines Helsingborg-Helsingör - Drömljusbiljett för hela familjen till halva priset

Scandlines Helsingborg-Helsingör - Drömljusbiljett för hela familjen för 90 kr t/r. Välkommen ombord och njut av ljus, värme och drömljuserbjudande.
22 Feb
kl.18:00

Omsorg Helsingborg ställer ut under Drömljus

Materialet som deltagarna är med och skapar kommer hängas upp utanför Atelje City, finnas till försäljning inne i butiken eller pryda ett av skyltfönstren som kommer dekoreras utifrån teman som kärlek och trädgård.
20 Feb
kl.18:00

Cirkus Cirkör i Helsingborg

Den 14 - 18 februari har ni möjlighet att se Cirkus Cirkör på Stadsteatern i Helsingborg när dom gästar med den kritikerhyllade föreställning Limits. En filosofisk, vacker, poetisk och i högsta grad samhällsaktuell föreställning full med cirkusmagi.
20 Feb
kl.17:00

Blodbussen

Ca 60% av de registrerade blodgivarna ger blod minst en gång per år, men många kommer de närmaste åren att gå i pension. Därför behövs många nya blodgivare och under Drömljus har du möjlighet att hjälpa till.
22 Feb
kl.18:00

Flashwall

Kom och besök vår Flashwall under Drömljus!
22 Feb
kl.18:00

Drömljusmenyn

Drömljus 2018 är även mycket mer än installationer, klicka in här för att läsa om de olika Drömljusmenyerna i stan!
22 Feb
kl.18:00

AMF finns på plats under Drömljus

Arbetsmarknadsförvaltningen kommer finnas tillgänglig under hela Drömljus för att berätta om vår verksamhet och träffa våra invånare i en ny och kreativ miljö.
21 Feb
kl.18:00

Guidad Drömljustur

Med start lördagen den 10 februari finns det möjlighet att gå med på en guidad tur för att komma installationerna lite närmre varje kväll under Drömljus. Plats: Utgår från Stadsbiblioteket och Drömljus kansli. När: Alla dagar 10-18 februari kl. 18.00 och 20.00
WORKSHOPS
Drömljus Workshops

Var med i Drömljus-Paraden

SEMINARIUM
Drömljus seminarium

Drömljus behind the scenes